Είσοδος χρήστη

Σύνδεση

Σύνδεση χρήστη

e-mail *
Κωδικός *
 
Να με θυμάσαι

 

 

 

Η DermaSilk® είναι μια καινοτόμος σειρά θεραπευτικής ένδυσης την οποία δημιούργησε η εταιρεία Alpretec για τα άτομα που ταλαιπωρούνται από δερματικά νοσήματα και άλλα προβλήματα του δέρματος (ατοπική δερματίτιδα, δερματίτιδα εξ επαφής, μυκητίαση κτλ).

Η αποτελεσματικότητα της θεραπευτικής ένδυσης βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες της καθαρής ινοΐνης μεταξιού, μετά από ειδική ύφανση, η οποία έχει μόνιμη αντιμικροβιακή δράση χωρίς να μεταβάλλει τη φυσιολογική χλωρίδα του δέρματος και των βλενογόνων. 

Η καινοτόμος τεχνολογία των ρούχων της Dermasilk® είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας Alpretec. 

Το 2009 ο ρουχισμός τεχνολογίας DermaSilk® συμπεριλήφθηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτόκολλο ETFAD/EADV για την αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας. Η σειρά περιλαμβάνει εσώρουχα (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), κάλτσες (με ή χωρίς διαβαθμισμένη συμπίεση) και αξεσουάρ (γάντια, μάσκες και επίδεσμοι). 

Όλος ο ρουχισμός της DermaSilk®περιλαμβάνεται στην πρώτη κατηγορία των ιατρικών βοηθημάτων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (class I medical devices CE).

 

 

Dermasilk® και Ατοπική Δερματίτιδα


Τα ενδύματα της σειράς DermaSilk® είναι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες EADV για τη διάγνωση και τη θεραπεία της Ατοπικής Δερματίτιδας, όπου η χρήση τους συνιστάται, ακόμα και όταν η ασθένεια είναι ελαφριάς μορφής. Χάρη στα χαρακτηριστικά της, η σειρά DermaSilk® είναι αποτελεσματική και στις οξείες μορφές αλλά και κατά τη διάρκεια της υποχώρησης: 

 

- Μειώνει τον κνησμό και τη φλεγμονή,

- Ελέγχει τις βακτηριακές και τις μυκητιακές αναμολύνσεις,

- Ελέγχει τον ιδρώτα και διατηρεί τη σωστή υδρολιπιδική ισορροπία,

- Μειώνει τη διάρκεια των έντονων φάσεων και τη συχνότητα των υποτροπών,

- Ευνοεί τη θεραπεία των βλαβών και την αναγέννηση του δέρματος.