Είσοδος χρήστη

Σύνδεση

Σύνδεση χρήστη

e-mail *
Κωδικός *
 
Να με θυμάσαι

 

banner

 

Μπορώ να φοράω τα εσώρουχα αυτά συνεχώς;

Tα εσώρουχα αυτά μπορούν να χρησιμοποιούνται συνεχώς όπως τα κανονικά σας εσώρουχα, δεν υπάρχει καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα σκευάσματα, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα όταν χρησιμοποιείτε κάποια κρέμα γιατί χάνουν την λειτουργικότητά τους αφού δεν ακουμπούν το δέρμα σας οπότε και δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Επίσης, ορισμένες κρέμες έχουν ουσίες που καταστρέφουν το μετάξι οπότε και πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην χρήση τους ταυτόχρονα με τα εσώρουχα Dermasilk. Προτείνουμε την απομακρυσμένη χρονικά χρήση των εσωρούχων από την τοποθέτηση της οποιασδήποτε μορφής κρεμμώδους σκευάσματος.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην χρήση των εσωρούχων;

Όταν υπάρχει κάποια σοβαρή ή μη νόσος, τα εσώρουχα της Dermasilk δεν υποκαθιστούν καμία θεραπεία. Η χρήση τους μπορεί να διευκολύνει πολλές μορφές θεραπείας όμως δεν υποκαθιστά καμία από αυτές. Ενημερώστε τον γιατρό σας εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα εσώρουχα Dermasilk και αυτός θα σας δώσει ανάλογες οδηγίες. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεση σας ή του γιατρού σας, για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία στα τηλέφωνα της εταιρείας.

Από ποια ηλικία μπορώ να χρησιμοποιώ τα εσώρουχα Dermasilk στο παιδί μου;

Δεν υπάρχουν περιορισμοί ή κάτι που πρέπει να προσέξετε. Οι ευεργετικές ιδιότητες των εσωρούχων ισχύουν για όλες τις ηλικίες.

Για ποιες δερματολογικές παθήσεις μου προτείνετε την χρήση των εσωρούχων της Dermasilk;

Ο γιατρός σας είναι ο μοναδικός αρμόδιος να σας ενημερώσει σχετικά με του που και πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εσώρουχα Dermasilk και να απολαύσετε τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Από την ιδία χρήση στην εταιρία μας τα εσώρουχα αυτά δώσανε καταπληκτικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις, ατοπικής δερματίτιδας σε παιδί και ενήλικα, σε εκζέματα, σε μυκητισιακές μολύνσεις αλλά και πολλά άλλα. Σας παρακαλούμε να ανατρέξετε στις τεχνικές προδιαγραφές και τις επιστημονικές μελέτες για περισσότερη ενημέρωση αλλά σε κάθε περίπτωση, η εταιρία μας συνιστά: Η επίσκεψη σε ιατρό δερματολόγο ή ανάλογης ειδικότητας να είναι η πρώτη αντιμετώπιση σε οποιαδήποτε υπόνοια ή ενόχληση στο δέρμα σας.

Πώς μπορώ να προμηθευτώ τα εσώρουχα Dermasilk;

Με τηλεφωνική παραγγελία στο κατάστημα μας, με ηλεκτρονική παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

Υπάρχει κάποια εγγύηση που να καλύπτει τα εσώρουχα Dermasilk;

Οι έλεγχοι στα προϊόντα μας είναι πολύ αυστηροί. Τα εσώρουχα Dermasilk καλύπτονται από εγγυήσεις αντικατάστασης, αν παρ' ελπίδα βρεθεί κάποιο ελάττωμα ή κάτι δεν σας αρέσει στην ποιότητά τους. Επίσης, σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την χρήση των εσωρούχων στην πάθησή σας, η εταιρία μας θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας σε διάστημα είκοσι ημερών.

Πόσες ημέρες χρειάζεται για να προμηθευτώ τα προϊόντα Dermasilk;

Συνήθως οι παραγγελίες εκτελούνται την ίδια ημέρα, οπότε εσείς θα παραλάβετε την παραγγελία σας την επομένη εργάσιμη εκτός Σαββάτου χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα έξοδα αποστολής τα καλύπτει η εταιρία μας. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας την ημέρα του Σαββάτου, αυτό γίνετε με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση. Σε μερικές περιπτώσεις, οι εταιρίες ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε χρειάζονται παραπάνω από μια ημέρα για να έχουν πρόσβαση σε απομακρυσμένες περιοχές, σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Σε ποιες περιοχές τις Ελλάδας παραδίδετε τα εσώρουχα Dermasilk;

Σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδας. Όπου μπορεί να φτάσει εταιρία ταχυμεταφορών ή ΕΛΤΑ.