Είσοδος χρήστη

Σύνδεση

Σύνδεση χρήστη

e-mail *
Κωδικός *
 
Να με θυμάσαι

 

banner

 

Τι είναι ο ρουχισμός Dermasilk?

Τα εσώρουχα DermaSilk είναι μια σειρά θεραπευτικού ρουχισμού κατασκευασμένα από ίνες καθαρού μεταξιού προστατευόμενα από ένα μόνιμα συνδεδεμένο αντιμικροβιακό υλικό, το οποίο δεν απελευθερώνεται ούτε πάνω στο δέρμα κατά την διάρκεια της χρήσης, ούτε στο περιβάλλον μετά το πλύσιμο. Τα εσώρουχα DermaSilk έχουν σχεδιαστεί να διαρκούν όσο και τα συμβατικά εσώρουχα και να παραμείνουν αποτελεσματικά καθ’ όλη την ζωή τους.

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός:

 • Ηρεμεί και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.
 • Μειώνει τη φαγούρα και την φλεγμονή.
 • Ελέγχει τον ιδρώτα και διατηρεί τη σωστή θερμική και την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος.
 • Ελέγχει την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων.
 • Παροτρύνει την αναγέννηση του δέρματος.

Τα αποτελέσματα της χρήσης οδηγούν σε μια σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων, σε σύγκριση με τα συμβατικά βαμβακερά εσώρουχα.
Τα DermaSilk και DermaSilk INTIMO εσώρουχα είναι διαθέσιμα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Πώς χρησιμοποιούνται;

Είναι εύκολο, απλά το φοράτε. Όλα τα εσώρουχα DermaSilk είναι αποτελεσματικά εάν χρησιμοποιούνται καθαρά σε καθαρό δέρμα.

Τα εσώρουχα μπορούν να φορεθούν κάτω από τη συνήθη ενδυμασία κατά την διάρκεια της  ημέρας ή και κατά τη διάρκεια της νύχτας ως πιτζάμες. Δεδομένου του ότι έχουν ιδιότητες ρύθμισης θερμότητας είναι κατάλληλα για χρήση σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου καθώς η χρήση τους δεν επιτρέπει στον χρήστη να υπερθερμανθεί ή να αισθανθεί το κρύο.

Τα εσώρουχα DermaSilk μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στη μείωση των συμπτωμάτων κατά την διάρκεια των οξέων φάσεων της νόσου (έξαρση) και κατά την ύφεση αυτών, ως θεραπεία συντήρησης, ώστε να βοηθήσει στην πρόληψη της δραστηριότητας αυτών των εξάρσεων.

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ενυδατικές κρέμες και συνταγογραφούμενα φάρμακα, αλλά θα ανακαλύψετε ότι με την χρήση των εσωρούχων, τα συμπτώματα θα μειωθούν άμεσα με την πρώτη κιόλας χρήση. Μην εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα κρέμας και αφήστε να απορροφηθεί τελείως από το δέρμα πριν φορέσετε τα εσώρουχα  DermaSilk. Είναι σημαντικό το μετάξι που περιέχουν να είναι σε άμεση επαφή με το δέρμα.

Μπορούν οι ραφές να ερεθίσουν το δέρμα;

ΟΧΙ. Έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα σε αυτόν τον τομέα, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού των εσωρούχων. Στα μικρά εσώρουχα που αφορούν τα βρέφη έως 3 ετών, οι ραφές βρίσκονται εκτός του εσωρούχου. Όταν το μέγεθος από τα εσώρουχα αυξάνεται, για τα μεγαλύτερα παιδιά και για τα ρούχα των ενηλίκων, οι ραφές είναι ραμμένες στο εσωτερικό. Όλες οι ραφές είναι λεπτές, μαλακές και σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλούν τριβές, όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Μια ραφή των εσωρούχων DermaSilk είναι μια μαλακή ραφή.

Αντοχή και Φροντίδα

Περιποιηθείτε τα εσώρουχα DermaSilk με προσοχή και ακολουθήστε τις οδηγίες προσεκτικά για να διαρκέσουν περισσότερο. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες πλυσίματος που παρέχονται μέσα στις ετικέτες όλων των εσωρούχων. Τα εσώρουχα DermaSilk δεν είναι απλά είδη ρουχισμού. Είναι ιατρικές συσκευές κλάσης Ι και χρήζουν την ανάλογη φροντίδα.

Οδηγίες Πλυσίματος

Τα εσώρουχα DermaSilk ® μπορούν να πλυθούν στους 30-40°C, στο χέρι ή στο πλυντήριο με μικρή δόση ουδέτερου απορρυπαντικού (χωρίς μαλακτικό) ή με απορρυπαντικό για ευαίσθητα υφάσματα, που δεν περιέχουν μαλακτικό, χλώριο ή χλωρίνη, αρώματα ή ένζυμα.

- Εάν πλυθούν στο πλυντήριο, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα για τα λεπτά υφάσματα και τοποθετήστε τα εσώρουχα σε ειδικό δίχτυ. Συνιστάται να τοποθετήσετε στο  δίσκο του μαλακτικό 4-5 κουταλιές άσπρο ξίδι.

- Εάν πλυθούν στο χέρι, συνιστάται να βυθίσετε τα εσώρουχα για μισή ώρα σε λευκό ξύδι (1 κουταλιά σε 3 λίτρα νερό) μετά από την κανονική πλύση, και στη συνέχεια ξεπλύνετε επανειλημμένα με άφθονο νερό για την εξάλειψη οποιουδήποτε υπολοίπου απορρυπαντικού.

Στέγνωμα

Τα εσώρουχα DermaSilk δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν στο πρόγραμμα στροφών, στο στεγνωτήριο ή να στεγνώσει με άμεση επαφή σε πηγές θερμότητας. Το μετάξι λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ελαφρώς υγρό, ώστε να μην πραγματοποιηθεί τεχνητά το στέγνωμα ή με το άμεσο φως του ήλιου όπου μπορεί να στεγνώσει υπερβολικά το μετάξι. Μπορείτε να τα κρεμάσετε  στη σκιά ή σε μια στεγνή πετσέτα ώστε να στεγνώσουν.

Παρουσία επίμονης βρωμιάς

Τοποθετήστε το εσώρουχο σε μια λεκάνη και γεμίστε την με ένα λίτρο πολύ ζεστό νερό (η υψηλότερη θερμοκρασία που μπορείτε να έχετε από τη βρύση), βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα είναι βυθισμένο καλά, και στη συνέχεια ρίξτε 5 κουταλιές σόδας και 10 κουταλιές της σούπας άσπρο ξίδι άμεσα επάνω στο ένδυμα. Το μείγμα αυτό θα αρχίσει να απελευθερώνει το οξυγόνο και να αφαιρεί την δύσκολη βρωμιά.

Αφήστε τα εσώρουχα εμποτισμένα για 5-6 ώρες ή όλη τη νύχτα, και κατόπιν πλένετε όπως παραπάνω.

Χρώματα

Τα εσώρουχα DermaSilk έχουν το φυσικό χρώμα του μεταξιού και δεν έχουν υποστεί καμία διαδικασία βαφής. Οι κάλτσες και τα καλσόν γίνονται με βαμμένα νήματα πριν από τη διαδικασία της πλέξης.

Πώς να αποφευχθεί η συχνή αλλαγή των εσωρούχων

- Να πλένονται τα εσώρουχα μόνα τους ή με άλλα λευκά ενδύματα.

- Αν χρησιμοποιείται πλυντήριο ρούχων, μετά το πλύσιμο των σκουρόχρωμων ρούχων συνιστάται να εκτελέσετε το σύντομο πρόγραμμα ξεβγάλματος, έτσι ώστε να  αφαιρεθούν όλα τα υπολείμματα του χρώματος, υλικό από τον κάδο. Συνίσταται να καθαρίζετε το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων τακτικά, έτσι ώστε να μην επιστρέφουν στο τύμπανο τα υπολείμματα χρώματος κατά την επόμενη πλύση.

Δίνετε μεγάλη σημασία στα ρούχα  που χάνουν το χρώμα τους (όπως τζιν, καλτσόν, σκούρο παντελόνι, κλπ.). Οι βαφές τους μεταβάλλουν αμετάκλητα το χρώμα των εσωρούχων  DermaSilk (αν και δεν επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα τους).

Τα εσώρουχα DermaSilk είναι προπλυμένα όταν κατασκευάζονται, αλλά το πλύσιμο  μπορεί μερικές φορές να σφίξει την πλέξη, κάνοντάς το να φαίνεται σαν να έχει συρρικνωθεί. Εάν αυτό συμβεί σιδερώστε απαλά το ένδυμα κάτω μήκος, με σίδερο δροσερού ατμού για να επαναφέρετε το μέγεθος.

Οδηγίες πλυσίματος

 • Τα εσώρουχα θα πρέπει να πλένονται σε θερμοκρασία 30-40°C.
 • Τα εσώρουχα δεν μπορούν να λευκανθούν.
 • Τα εσώρουχα μπορούν να σιδερωθούν σε μια χαμηλή θερμοκρασία (μέγιστη 110°C).
 • Τα εσώρουχα μπορούν να καθαριστούν με στεγνό καθάρισμα.
 • Τα εσώρουχα δεν μπορούν να τοποθετηθούν στο στεγνωτήριο.
 • Τα εσώρουχα DermaSilk και DermaSilk INTIMO είναι καταχωρημένα σαν Class I ιατρικές συσκευές CE, και κατασκευάζονται από την εταιρεία Alpretec Srl, Viale Primavera 93, 30027 San Donà di Piave (VE) - Ιταλία.