Είσοδος χρήστη

Σύνδεση

Σύνδεση χρήστη

e-mail *
Κωδικός *
 
Να με θυμάσαι

Προσωπικές μαρτυρίες

banner

 

Ονομάζομαι Αθανάσιος Παπαθανασίου και είμαι ο γενικός διευθυντής της Medeq (Medical & Biolabs). Είμαι ο πατέρας της Χριστίνας Παπαθανασίου που θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες. Σας γράφω αυτή την ανοιχτή επιστολή, όχι με την επαγγελματική μου ιδιότητα αλλά σαν γονιός που είδε το παιδί του να υποφέρει και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο βρήκαμε λύση για το δερματικό του πρόβλημα.

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από σας  περνάνε παρόμοιες καταστάσεις και θα  επωφεληθούν διαβάζοντας τη μαρτυρία  μου και θα  αντιληφθούν ότι υπάρχουν δυνατότητες να αντιμετωπιστούν  νοσήματα δερματικής φύσης με τέτοια  καινοτόμα προϊόντα.

Η Χριστίνα μας παρουσίασε  συμπτώματα  ατοπικής δερματίτιδας και  εκζέματος στο πρόσωπο το οποίο κορυφώθηκε σε ηλικία έξι μηνών με άσχημη κλινική εικόνα και  κίνδυνο μολύνσεων, κατάσταση που όπως καταλαβαίνετε δυσκόλευε τη ζωή του παιδιού μας.

Όπως όλοι οι γονείς έτσι και εμείς χρησιμοποιήσαμε σειρά από κορτιζονούχα και αντιβιοτικά σκευάσματα έχοντας δυστυχώς αποτέλεσμα μόνο για λίγες μέρες.  Αντιλαμβάνεστε πως αισθάνεται ένας γονέας όταν το παιδί του υποφέρει και δεν μπορεί να του προσφέρει ανακούφιση παρά μόνο παροδικά.

Λύση στο πρόβλημά της Χριστίνας, έδωσε ο παιδίατρός μας, ο οποίος είχε ενημερωθεί για την τεχνολογία Dermasilk σε ένα παιδιατρικό συνέδριο στο εξωτερικό.

Προμηθευτήκαμε αμέσως τη μάσκα για παιδιά και την χρησιμοποιήσαμε βλέποντας αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας βράδυ.Η Χριστίνα μας δεν είχε ανάγκη να ξυθεί. Ο ύπνος της σταμάτησε να είναι ανήσυχος και η συμπεριφορά της, που ως τότε ήταν αρκετά ευέξαπτη, άλλαξε. Το παιδί  άρχισε να ηρεμεί. Το δέρμα της καταπραΰνθηκε και η κλινική της εικόνα είχε βελτιωθεί κατά πολύ.

Μέσα σε λίγους μήνες, χρησιμοποιώντας τη μάσκα Dermasilk και υπό την καθοδήγηση του παιδιάτρου μας το πρόσωπο της Χριστίνας καθάρισε και εξαφανίστηκε κάθε είδους ενόχλησης, ερυθήματος και κνησμού.  Όπως θα διαπιστώσετε, οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Παρουσιάζουν ένα παιδί, την δικιά μου κόρη, την Χριστίνα που στο πρόσωπό της το μόνο πράγμα που  βλέπει κανείς είναι ένα παιδικό χαμόγελο, ξέγνοιαστο όπως οφείλουν να έχουν όλα τα παιδιά.Με αφορμή τη δικιά μου προσωπική εμπειρία με τα προϊόντα τεχνολογίας Dermasilk αποφάσισα να τα εισάγω και να τα διαθέσω στην ελληνική αγορά. Αν και εσείς είστε γονέας παιδιού που πάσχει από Ατοπική Δερματίτιδα, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση προϊόντων Dermasilk. Θα σας παρακαλέσω θερμά να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση σχετικά με τη χρήση τους.